Gratis verzending v.a. € 95,00
Voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
Veilig betalen via iDEAL, Bancontact, KBC/CBC Betaalknop, PayPal en Klarna

Hier Waak ik bordjes

Hier waak ik bordjes

 

Hier waak ik bordjes zijn leuk en hebben ook nog een preventieve afschrik functie.  We lopen allemaal wel eens langs een huis of bedrijf of ergens buiten langs een stevig hekwerk om dan geconfronteerd te worden met één of meerdere hier waak ik bordjes.  Met daarop natuurlijk afgebeeld een gevaarlijk ogende Dobermann of Herdershond. Dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn, maar het effect is op dit moment al bereikt.  We lopen met zijn allen een blokje om.

 

Zijn er verschillen in hier waak ik bordjes?

 

Natuurlijk zijn er toch wel behoorlijke verschillen in de aangeboden hier waak ik bordjes.  Ten eerste hebben we de borden die gemaakt zijn van emaille. In de huidige vorm zijn er nog veel emaille fabrikanten die hierin gespecialiseerd zijn. Zij maken nog mooie emaille borden op de authentieke manier met zorgvuldig geschilderd handwerk dat wordt gebakken in ovens van 820 graden. Hierin wordt een uitgebreid productieproces gevolgd.

Alhoewel emaille de geweldige eigenschap heeft dat het buiten vele jaren meegaat is de prijs vaak voor veel mensen te hoog. Om bovenstaande reden zijn het vooral de metalen hier waak ik bordjes of hier waak ik bordjes gemaakt van kunststof die veel (web)winkels momenteel aanbieden. Die hebben het voordeel dat deze producten vele malen goedkoper te produceren zijn. De wandborden worden vaak  in grotere aantallen geproduceerd.

 

Hier waak ik bordjes buiten of achter het raam

 

Natuurlijk kan het bij allemaal, maar vaak kunnen deze bordjes niet tegen UV straling en zullen de foto’s van de hond samen met de tekst behoorlijk afnemen in kwaliteit. Vaak blijft er van het eerst zo stoere plaatjes niets meer over en rest een vage print.  Let daarom zeker op wat je koopt.

Asign4u heeft samen met een partner een hele mooie lijn ontwikkeld van metalen borden van 20 x 30 cm van stevig gebold metaal en natuurlijk geschikt voor buiten.  De plaatjes zullen vele jaren meegaan. Dit omdat deze borden voorzien zijn van een UV coating.

Eigenlijk zitten de verschillen dus in het basis materiaal:  metaal of kunststof, en in de gebruikte inkt/verf met daarbij een beschermlaag. Wij gaan voor de beste combinatie.  Dus je kunt het bord gerust buiten hangen. Een mooie afbeelding van de hond helpt natuurlijk ook mee.

 

Hier waak ik Labrador Creme

Hier waak ik bordjes bij Asign4u.nl

 

Uiteraard hebben wij voor de meest voorkomende hondenrassen in Nederland en België hier waak ik bordjes. We hebben natuurlijk de Dobermann. Groot, stoer en sterk en hier loop je graag een blokje voor om als je de hond niet kent. Ook de populaire Duitse Herdershond ontbreekt natuurlijk niet. Deze trouwe viervoeter is in menig huidhouden een waardig familielid.  Maar kom niet aan zijn familie want de waarschuwing hangt immers buiten of staat achter het raam. Ongenode gasten worden niet gewaardeerd en kunnen op een warm onthaal rekenen.

 

Hebben jullie nog meer rassen?

 

Ja natuurlijk, we hebben zowel de grote honden als de hele kleintjes.  Allemaal met één taak.  Voor jou en andere mensen een lieve trouwe huisgenoot, maar als het nodig is een weerspiegeling van de hier waak ik bordjes. Onder andere hebben we de volgende honden:

Het assortiment van Asign4u.nl

 

Ons assortiment bestaat uit nog veel meer dan de hier waak ik bordjes. Neem onze rubriek dieren, waar je hele leuke borden van katten en of andere dieren kunt vinden.  Kijk ook eens naar onze rubriek met metalen Volkswagen artikelen. Of heb je bijvoorbeeld thuis een gave mancave. Met meer als 2000 wandborden in ons assortiment, kun je altijd wel iets vinden wat cool is om aan de muur te hangen. Wij nodigen je graag uit om eens lekker te winkelen in onze webwinkel of bezoek een van onze advertenties op Marktplaats.