Mijn winkelmand

Metalen Wandborden

 

Zo zijn de huidige metalen wandborden ontstaan

De huidige metalen wandborden zijn in feite een retro uitvoering van de vroegere emaille reclameborden.  In die tijd werden vaak emaille borden gemaakt en gebruikt voor winkels. Maar ook bedrijven gebruikten het om hun naam en reclameboodschap uit te dragen.

In de huidige vorm zijn er nog veel emaille fabrikanten die hierin gespecialiseerd zijn. Zij maken nog mooie emaille borden op de authentieke manier met zorgvuldig geschilderd handwerk dat wordt gebakken in ovens van 820 graden.

Hierin wordt een uitgebreid productieproces gevolgd. Ook zijn er  nog heel veel verzamelaars die de ouderwetse emaille borden verzamelen. Dit is echter een dure hobby en niet voor iedereen weggelegd.

Om bovenstaande redenen zijn het vooral de retro reproducties die veel (web)winkels momenteel aanbieden. Die hebben het voordeel dat deze metalen reclameborden  vele malen goedkoper te produceren zijn. De wandborden worden vaak  in grotere aantallen geproduceerd.

Juist omdat de prijs hiervan relatief laag is kunt u voor deze persoonlijke stoere ruimte echt iets heel moois maken. Bouw de kamer, schuur en/of garage om tot een super gave hobby chill ruimte.

Groot aanbod in metalen wandborden Mancave

Misschien heeft u hem al of moet deze nog worden gemaakt. Werk hierin uiteraard samen met je partner en/of huisgenoten. Een leuke plek kan bijvoorbeeld de schuur of garage zijn.  Maar ook de zolder kan zomaar een plek worden om lekker met vrienden of vriendinnen rond te hangen. In de tuin kun je misschien ook wel een ruimte vinden en met een plek waar je ook dan in de winter lekker buiten kan zitten is dat natuurlijk helemaal te gek.

Eigenlijk maakt het niet uit waar je een mancave maakt, het gaat er uiteindelijk om dat het een persoonlijke Mancave wordt, waar je je thuis voelt.

Ok, de ruimte is nu gevonden?  Wat nu?  Hoe ga je te werk? Natuurlijk zijn er veel verschillende stijlen.  Je kan gaan voor industrieel of voor een American Diner Style. Je kan ook denken aan een oud bruin Café of juist een moderne look. Kortom  maak er maar iets moois van.

Veel keus in metalen wandborden

Momenteel zijn de meeste metalen wandborden die vandaag de dag veel voorbij komen gebaseerd op een vintage uiterlijk uit de vorige eeuw. Daarom worden de ontwerpen echt gemaakt en bedacht in de stijl van die tijd.  Neem een merk als Coca-Cola. Iedereen kent het wel, vooral door de opgebouwde reclameactiviteiten heeft dit merk een grote merkbekendheid.  De metalen wandborden van Coca-Cola gaan dan ook ver terug in de historie en zijn in de loop der tijd aan verandering onderhevig. Uitingen, flesjes en logo’s zijn dan ook regelmatig aangepast.

Deze veranderingen in de tijd kunt u bij ons terug vinden in de metalen wandborden selectie. Er is een grote keus in Coca-Cola reclameborden.

Vindt U favoriete metalen wandborden bij ons

Wij bieden op dit moment wandborden aan van Circa 8 fabrikanten met elk hun eigen stijl en uitvoeringen. De meest gebruikte formaten zijn 20 x 30 cm en 30 x 40 cm. We hebben een eindeloos scala aan prints waaruit een keuze gemaakt kan worden. Alle fabrikanten hebben hun eigen visie en het dus onze taak om hierin snel te schakelen en de goede wandborden aan te kopen. Ook kunt u ons vinden op Marktplaats Maar neem zeker een kijkje in deze webwinkel.