Gratis verzending v.a. € 95,00
Voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
Veilig betalen via iDEAL, Bancontact, KBC/CBC Betaalknop, PayPal en Klarna

Vintage Borden

   

Gave Vintage Borden

Vintage borden betekent in feite een  voortzetting en hergebruik van de vroegere emaille reclameborden.  In die tijd werden vaak emaille borden gemaakt en gebruikt voor winkels. Maar ook bedrijven gebruikten het om hun naam en reclameboodschap uit te dragen.

In de huidige vorm zijn er nog veel emaille fabrikanten die hierin gespecialiseerd zijn. Zij maken nog mooie emaille borden op de authentieke manier met zorgvuldig geschilderd handwerk dat wordt gebakken in ovens van 820 graden.

Hierin wordt een uitgebreid productieproces gevolgd. Ook zijn er  nog heel veel verzamelaars die de ouderwetse emaille borden verzamelen. Om vintage borden te verzamelen is toch een goed gevulde portemonnee nodig.  Vandaar dat veel fabrikanten van deze vintage borden een retro versie maken.  Vintage borden en Retro worden vaak door elkaar gebruikt.  Vintage betekend eigenlijk dat een oud reclamebord nog steeds in gebruik is.  Retro geeft aan dat de reclameborden opnieuw zijn gemaakt. Dan krijg je dus eigenlijk een retro versie van de Vintage borden.

Omdat Vintage borden vaak van emaille zijn is zoals eerder aangegeven de aanschafprijs behoorlijk. De reproducties die veel (web)winkels momenteel aanbieden hebben het voordeel dat deze metalen wandborden  veel goedkoper te produceren zijn. De wandborden worden vaak  in grotere aantallen geproduceerd.

Juist omdat de prijs hiervan relatief laag is kunt u voor deze persoonlijke stoere ruimte echt iets heel moois maken. Bouw de kamer, schuur en/of garage om tot een coole ruimte, waarin het heerlijk toeven is.

Groot aanbod in metalen wandborden Mancave

Misschien heb je de mancave al of moet deze nog worden gemaakt. Werk hierin uiteraard samen met je partner en/of huisgenoten. Een leuke plek kan bijvoorbeeld de schuur of garage zijn.  Maar ook de zolder kan zomaar een plek worden om lekker met vrienden of vriendinnen rond te hangen.

In de tuin kun je misschien ook wel een ruimte vinden en met een plek waar je ook dan in de winter lekker buiten kan zitten is dat natuurlijk helemaal te gek.

Eigenlijk maakt het niet uit waar je een mancave maakt, het gaat er uiteindelijk om dat het een persoonlijke Mancave wordt, waar je je thuis voelt.

Ok, de ruimte is nu gevonden?  Wat nu?  Hoe ga je te werk? Natuurlijk zijn er veel verschillende stijlen.  Je kan gaan voor industrieel of voor een American Diner Style. Je kan ook denken aan een oud bruin Café of juist een moderne look. Kortom  maak er maar iets moois van.

Veel keus in vintage borden

In onze webwinkel vindt u veel keus in metalen vintage borden.  Sinds kort hebben wij het Rum merk Bacardi in ons assortiment. Deze Vintage borden look zijn ontworpen door de beste designers en zijn op dit moment al een groot succes.

Wat dacht u van het tractor merk John Deere. Hoe ouder de tractor, hoe mooier het is.  Je hebt ze vast wel eens gezien bij een oldtimer dag of een trekker evenement. Ronkende motoren en de geur van diesel of een nog oudere vorm van brandstof.

Elke ruimte in huis kan met vintage borden en stijl een supergaaf design krijgen. Hou je van motoren, dan kan het merk Harley-Davidson of Indian een reden zijn om deze vintage borden aan te schaffen. Kleed het extra aan met een Jukebox of een oud olievat en je waant je in een motorhonk.

Vindt U favoriete metalen wandborden bij ons

Wij bieden op dit moment wandborden aan van Circa 8 fabrikanten met elk hun eigen stijl en uitvoeringen. De meest gebruikte formaten zijn 20 x 30 cm en 30 x 40 cm. We hebben een eindeloos scala aan prints waaruit een keuze gemaakt kan worden. Alle fabrikanten hebben hun eigen visie en het dus onze taak om hierin snel te schakelen en de goede wandborden aan te kopen.  Maar neem zeker een kijkje in deze webwinkel.