Gratis verzending v.a. € 95,00
Voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
Veilig betalen via iDEAL, Bancontact, KBC/CBC Betaalknop, PayPal en Klarna

Mancave Bord

Een Mancave bord dat is leuk

In deze tijd dat we steeds weer te maken krijgen met oorlogen en pandemieën, is het voor veel mensen leuk om een eigen ruimte te creëren of zoveel mogelijk te genieten. Daar onze opties om te gaan en staan waar wij willen vaak niet meer mogelijk is, kijken we vaak rond in onze eigen omgeving wat er wel mogelijk is. Ons drukke bestaan door het werk en gezin en ook nog eens al die sociale contacten vraagt nogal wat in dit jaar.

Wat is dan fijner om even lekker bij te komen in onze eigen Mancave. Wij denken dat één mancave bord of meerdere die wij bieden jouw daarbij kunnen helpen.

De basis van een Mancave waar je trots op kan zijn

Eerst moet natuurlijk een ruimte in en om het huis worden gevonden. Werk hierin uiteraard samen met je partner en/of huisgenoten. Een leuke plek kan bijvoorbeeld de schuur of garage zijn.  Maar ook de zolder kan zomaar een plek worden om lekker met vrienden of vriendinnen rond te hangen. In de tuin kun je misschien ook wel een ruimte vinden en met een plek waar je ook dan in de winter lekker buiten kan zitten is dat natuurlijk helemaal te gek.

Eigenlijk maakt het niet uit waar je een mancave maakt, het gaat er uiteindelijk om dat het een persoonlijke Mancave wordt, waar je je thuis voelt.

Ok, de ruimte is nu gevonden?  Wat nu?  Hoe ga je te werk? Natuurlijk zijn er veel verschillende stijlen.  Je kan gaan voor industrieel of voor een American Diner Style. Je kan ook denken aan een oud bruin Café of juist een moderne look. Hieronder zullen we u een aantal ideeën geven.

Creëer een unieke sfeer met Mancave bord of een gave tafel

Een bank, een paar stoelen en leuke industriële tafel.  Wat dacht je van een tafelvoetbal of een dartbord in je mancave. Legio mogelijkheden voor de aankleding van jouw persoonlijke mancave.  Uiteraard kan dit ook samen met je partner en vrienden.

Ga eens kijken op marktplaats of bij de vele (internet)winkels die leuke meubels aanbieden om de mancave die uitstraling die jij graag wilt. Een ding is zeker. Je hoeft je voor muurdecoratie geen zorgen te maken. Asign4u heeft voor u een ruime collectie met natuurlijk een mancave bord in het middelpunt.

Een musthave bij je mancave bord

Je kan nu zitten en je drankje plaatsen op die supermooie tafel.  Maar toch mis je iets.  Wat stoers of net die ene stoel voor een American Diner. Decoratie komt nu om de hoek kijken. Het zou saai zijn om hier alleen over nostalgische wandborden te praten.  Je kan met heel veel fantasie andere leuke decoraties aanschaffen.

Wat dacht je van een oud olievat met nog steeds de reuk van olie of toch dat ene kastje in de vorm van een bezinepomp. Voor de muziek een oude Jukebox.  Alles is eigenlijk mogelijk, want het is simpelweg jou ruimte. Ga je voor de garagesfeer dan kan je ook wat autobanden toevoegen aan je meubilair en een garage mancave bord of meerdere aan de muur om alles te complementeren.

Eindelijk geniet van je mancave

Top, het is eindelijk klaar.  Alles wat je wilde is er.  Tijd om te genieten. Hangt er al een dikke TV aan de muur? Wat is leuker dan met vrienden voetbal kijken. Daar hoort toch echt een biertje bij.  Ook die metalen reclameborden hebben wij natuurlijk bij Asign4u. Natuurlijk kennen wij jou merk niet, maar we hebben ook nog zoveel neutrale bierborden.
Volop keus maar je wilt toch wat sterkers? Wijn, Whiskey, Bacardi of een andere alcoholische versnapering noem het maar op. Ook deze borden ontbreken natuurlijk niet bij ons.
En ja, je moet zelf voor de drankjes zorgen, maar wij zorgen ervoor dat de muren niet leeg blijven.

Als je dan toch naar buiten moet

Tja eigenlijk heb je het naar je zin met al die meubels, decoratie en dat supergave mancave bord.  Toch zal je er wel eens uit moeten. Je vindt natuurlijk ook heel veel andere borden bij ons.  Fan van Coca-Cola of een lekker snack.  Misschien komt dat wel door dat gave wandbord in de keuken. Asign4u heeft niet alleen dat ene mancave bord, maar een heel scala aan metalen wandborden voor in en om het huis.

Surf rustig rond in onze webwinkel of bekijk onze advertenties op marktplaats